Brand
 
Košarica
0 stavki
 
Izdvojeno
 

O nama

Ukratko o nama

   
POVIJEST
Početak našeg poslovanja veže se uz 1981. godinu kada je naša glavna djelatnost bila servis i montaža telekomunikacijskih uređaja. Zbog sve većeg broja poslova, 1985.godine proširujemo svoju djelatnost i na elektromontažerske radove. 1987. godine počinje proizvodnja prvih elektroničkih uređaja (uređaji za besprekidno napajanje računala, ispravljači, itd.)
1990. godine obrtnička radionica prerasta u trvtku Elektrokem, te već početkom 1991. godine svojim proizvodima osvaja velik dio tržišta.
O NAMA
Elektrokem je osnovan sa svrhom razvoja i proizvodnje energetskih pretvarača prema zahtjevima kupca.
Naša matična zgrada u kojoj se nalazi odjel proizvodnje i uredi smještena je u Vugrovcu, nekoliko kilometara od Sesveta.
Tvrtka broji preko 80 zaposlenika među kojima stručnjake različitih profila koji su u svakom trenutku spremni odgovoriti zahtjevima i izazovima tržišta.
Naše znanje i iskustvo omogućili su razvoj i proizvodnju više od stotinu različitih proizvoda.
Cilj naše tvrtke je osigurati stabilno i profitabilno poslovanje u kojemu je glavni cilj pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga, usavršavanje procesa kako bi se povećala njihova učinkovitost i djelotvornost, a da pritom zadovoljavamo potrebe ne samo naših kupaca nego i djelatnika trvtke.
.

ZAŠTO POSLOVATI S NAMA?
Naš osnovni cilj je zadovoljstvo kupca.
Orijentirani smo prema kupcu u smislu optimalnog rješenja vodeći pri tome računa o kvaliteti izvedbe, roku isporuke i cijeni.
Naša najveća snaga je upravo "custom design" koji nam omogućuje proizvodnju prema zahtjevima kupca.
Svojim kupcima nudimo kvalitetu, povoljne cijene, kratke rokove isporuke, te isporuke i u malim količinama.
Potičemo i primijenjujemo individualni pristup kupcu kako bi se osmislila, projektirala i ostvarila optimalna rješenja za svaki projekt.
Odnosi s našim kupcima zasnivaju se na međusobnom povjerenju, jer smo im stalno dostupni, komuniciramo i slušamo njihove zahtjeve i želje.
Rezultat je i više nego povoljan - zadovoljni kupci koji se uvijek vraćaju. Time je i ostvaren naš cilj - obostrano zadovoljstvo kupca i tvrtke.
Stoga, ako mislite da bi naša trvtka mogla zadovoljiti vaše potrebe javite se na naše kontakt adrese i postanite jedan od naših mnogobrojnih partnera i kupaca.

 

ELEKTROKEM d.o.o. - proizvodnja i održavanje komunikacijskih uređaja
Augusta Šenoe 69, Vugrovec D., 10 360 Sesvete - Zagreb, Hrvatska


  Tvrtka upisana u trgovački registar:
Trgovački sud u Zagrebu, Tt - 10/13265-2

Račun u Zagrebačkoj banci, Zagreb d.d.
Broj računa: 2360000 -1101479308

Iznos temeljnoga kapitala društva:
51.600,00 kn / iznos uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: Vlado Domenkuš i Biserka Domenkuš

Matični broj: 080342374
OIB: 38411868043