Brand
 
Košarica
0 stavki
 
Izdvojeno
 

Uvjeti korištenja

Uvjeti Korištenja

 

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, i isporuke robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je tvrtka Elektrokem d.o.o. iz Zagreba /Sesvete, a Kupac robe je svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja odabere barem jedan proizvod internet trgovine, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Prilikom narudžbe Kupac prihvaća uvjete kupovine koji su ovdje navedeni. Putem internet trgovine Prodavatelja omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Dostava se vrši samo za Republiku Hrvatsku. Cijene su izražene u u kunama(HRK), te sadrže PDV. . Kod preuzimanja pošiljke kupac plaća ukupan iznos kupnje (iznos naručenih proizvoda uvećan za iznos poštarine 30,00 Kn

UVIJETI DOSTAVE:

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja paketa i
odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku
na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati
otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
 
Naknadne prijave manjka ili oštećenosti robe nećemo uzeti u obzir.

Dostava se vrši različitim kurirskim službama .

Predviđen rok dostave je 2 do 7 radnih dana šta ne uključuje subote nedjelje blagdane i državne praznike

REKLAMACIJA DOSTAVLJENIH ARTIKALA

 

Svi proizvodi su detaljno pregledani prije dostave i isporučeni neoštećeni u ispravnom stanju. Vaše ćemo proizvode brižno zapakirati u naše kutije za dostavu kako bi do Vas stigli neoštećeni, isključivo u originalnoj ambalaži.
 

Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave ukoliko mu je:

  • isporučena roba koju nije naručio,

  • isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja.

  • Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, nekorišten i neoštećen (ukoliko razlog reklamacije nije oštećenje proizvoda) uz originalni račun koji je kupac dobio uz dostavljene artikle. U protivnom, NEĆEMO uvažiti reklamaciju.

Reklamacija neće biti prihvaćena ukoliko je:

  • proizvod upotrebljavn oštečen

  • oštećenje na proizvodu

  • proizvod pogrešno korišten

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem,
virmanskom uplatom ili općom uplatnicom. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti,
Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice odnosno kreiranjem web narudžbe na web stranici prodavatelja.
Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, o istom će odmah
obavijestiti kupca sa informacijom o predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

ZAŠTITA PODATAKA

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa kupcima, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju. Prilikom registracije kupca dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe. Kupac je suglasan da mu se Elektrokem d.o.o. može obraćati elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih nećemo ni na koji način učiniti dosupnima trećim osobama. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka. Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Tražimo Vaše posebno dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo u vezi specijalnih ponuda i akcija. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.